Szobák

Szobáink különlegessége, hogy minden szobában más szín dominál. Ezek a színek az emberi test csakráinak – energiaközpontjainak a színei.  Valamennyi szobához külön fürdőszoba és mellékhelység tartozik.

A tájolásnak és konstrukciós megoldásoknak köszönhetően szobáink és közösségi termeink a legnagyobb hőségben sem melegednek túl.  Ezen megoldásokkal energiát spórolunk, és védjük  környzetünket.

Piros szoba

Piros szoba

Piros szín -  gyökércsakrához tartozik, jelentése gyökér, támaszték - a családot a stabilitást jelképezi.  Hatása izgató és élénkítő, a figyelmet is javítja. Hatására gyorsabban ver a szívünk és intenzívebb lesz a vérkeringés.
  Ďalej »

Narancs szoba

Narancs szoba

Narancssárga szín -  a  szexcsakrához tartozik,  jelentése édes íz, édeset érezni. A szín általános frissítőként működik, elűzi a depressziót, erősíti az immunrendszert.
  Ďalej »

Sárga szoba

Sárga szoba

Sárga szín -  a napfonatcsakrához tartozik, jelentése fénylő drágakő. Az emberi kapcsolatok, a megemésztetlen problémák tartoznak ide. A sárga  idegrendszerünket és emésztőszerveinket jó munkára ösztönzi, hangulatunkat az optimizmus irányába vezeti.

  Ďalej »

Zöld szoba

Zöld szoba

Zöld szín -  a szívcsakrához tartozik, jelentése ép, sértetlen, érintetlen, a szeretethez kapcsolódik. A természet, növekedés és általános regenerálódás színe. Ennélfogva gyógyhatása elsősorban harmóniateremtő  erejében rejlik. Csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot. 

  Ďalej »

Kék szoba

Kék szoba

Kék szín - a torokcsakrához tartozik, jelentése  megtisztulás.  A kék a béke és nyugalom érzetét kelti, ezért nagyon jól illik meditációs terembe, serkenti a kreativitást is. Jótékony hatással van a stresszre.
  Ďalej »

Lila szoba

Lila szoba

Lila szín - a koronacsakrához tartozik. A misztikum és a titokzatosság színe. Energia harmonizáló hatású és serkenti a kreativitást.   Ďalej »