TörténetünkTörténetünk 2006 –ban kezdődött, amikor megvásároltuk a tanyánkat.
Már abban az időben rendeztünk különböző tanfolyamokat, táborokat. Azon kívül nagy a család és nagyon sok barátunk is van.
Arról álmodoztunk, hogy találunk egy helyet, ahol ez mind együtt lehet. Kezdetben a közeli falvakban nézegettünk családi házakat, de úgy tűnt, hogy a falusi környezet is szűk lesz számunkra.
Ekkor tudtuk meg egy ismerősünktől, hogy Nagymegyer közelében, ahol akkor laktunk, gyönyörű vidéki környezetben  eladó  egy családi ház közel 1 ha telekkel. Már az első találkozásnál éreztük, hogy ez a hely lesz az otthonunk, és ez az a hely, ahol majd valóra válnak az álmaink. Belekezdtünk a ház átépítésébe, és kidolgoztattuk jövőbeni családi vendégházunk terveit, nagyteremmel és céljainknak megfelelő terekkel. (Ebben az időben jelent meg rólunk egy cikk, amelyben a terveinkről beszélünk. Itt olvasható.)
Az építkezés nem volt egyszerű (melyik az :)), különböző problémákkal találkoztunk, néha első látásra megoldhatatlannak tűnő helyzetek adódtak, de mindig úgy éreztük, hogy jó úton vagyunk, és a segítség időben érkezett. (Köszönjük család, barátok, ismerősök, ismeretlenek !)
Az eredmény a mi beteljesült álmunk, amely reméljük minden kedves vendégünk kényelmét, lelki gyarapodását szolgálja majd.

Pozrite si krátke video o priebehu stavby: