VendéglátókTakács Gabriella – közel 20 évvel ezelőtt, magánéleti problémákra keresve megoldást ismerkedtem meg különböző ezoterikus tanokkal, mint például az agykontroll, reiki, tarot, asztrológia és sok más. Elvégeztem sokféle tanfolyamot, végül kettő maradt meg véglegesen, az asztrológia és a tarot, melyeket ma is aktívan használok tanácsadói tevékenységem kapcsán. Másik szerelem, amellyel a közelmúltban ismerkedtem meg az üveg és bútorfestés, melyekben tökéletesen meg tudom élni saját kreativitásomat. A panziónkban több berendezést, bútort saját kezűleg díszítettem , mint például a festett franciaágyak a szobákon, hangulatvilágítás a teázóban és pihenőben, mandalák, különböző kiegészítők és sok más.


Takács László – míg feleségem az asztrológia és tarot útját járta, az én utam a pszichológia rejtelmein át vezetett. Miután megismerkedtem a pszichológia alapjaival, egy intenzív önismereti pszichodráma csoportban edződtem, mely nagy hatással volt későbbi életemre. Abban az időben vettem részt a jobb agyféltekés rajzolás kurzuson, amit 2005 óta oktatok is.
Hobbijaim közé tartozik még a régi parasztbútorok és régi tárgyak gyűjtése, amelyek felújítás után új szerepet kapnak helyiségeinkben.